Om oss

Skreddersydde løsninger innen regnskap basert på dine  behov

Vår visjon

Kunnskap

For å være en verdifull sparringspartner for våre kunder er vi nødt til å være dyktige og kvalifiserte. Vi er opptatt av kontinuerlig utvikling og investerer i ny og ulik kompetanse hos våre ansatte. Vi har lang og bred erfaring med alt innen regnskap og lønn. Vi er også gode på skatt og avgift samt automatiserte og fremtidsrettede IT-løsninger.

Nærhet

Vi i Gardermoen Økonomi tror at nærhet til kunden og lokalmiljøet samt forståelse av prosessene bak driften er viktig når man skal gi råd. Helt siden vår nåværende styreleder og hovedaksjonær Arnstein Sevilhaug stiftet Sevilhaug Regnskapskontor AS i 1982 har vi hatt fokus på å bli en del av våre kunders hverdag. Vi tilstreber å være den foretrukne partner som er tilgjengelig og kontaktes først uansett hva slags utfordring man står ovenfor. Vi føler eierskap til vår jobb og forstår det store ansvaret som følger det å være valgt som rådgiver.

Teknologi

Skal man vinne som bedrift i virtuell dataverden, må man stadig tilpasse seg til endringene, optimaliseres og forbedres. Vi hjelper deg å forstå hva slags IT-løsninger man har tilgang til og hvordan man kan forenkle, digitalisere og automatisere. Sammen finner vi forretningsløsningene som dekker dine behov, og gir en sømløs brukeropplevelse

Vår historie

Vår historie starter i 1982, da nåværende styreleder og hovedaksjonær, Arnstein Sevilhaug startet egen regnskapspraksis i Meierigården på Jessheim etter flere år i revisjon. 

I 1985 ble Sevilhaug Regnskapskontor AS stiftet, med flere ansatte og nye lokaler i Elektroveien 4. Selskapet ble solgt i 2006 og Arnstein Sevilhaug fortsatte regnskapsførervirksomhet i et nytt foretak – Jessheim Øko-Consult. Det ble drevet sammen med Oksana Sevilhaug frem til 2012. 

Gardermoen Økonomi AS så dagens lys i juni 2012 samtidig som vi fikk vår dyktige medarbeider Lise med på laget. Ifbm flytting til nye lokaler i Industrivegen 4 på Jessheim i 2017 ble Gardermoen Økonomi AS fusjonert og fikk nytt organisasjonsnummer. Pr i dag består selskapet av fem høykvalifiserte og motiverte medarbeidere og vi gleder oss til fortsettelsen!